решил съм да купувам кола и първоначално бях се насочил към 145, ше е или джуниър или 2.0 ТС, има в момента няколко на цени 6-7 000...., от 97 до 99г.....но днес бях до горубляне и видях 2 други, заради които се замислих дали да не дам малко повече пари, но да имам по-немасова кола....едното изкушение се казва хонда сивик купе 1.5, от 95г за 7000 я дават, а другото е фиат купе 2.0 16в от 96г за 7700, тва е след първоначален пазарлък, пишеше 8400....кажете кво мислите, особено ако някой е имал и 3-те...за мен и трите ми харесват, плюса за алфа е че ше е по-нова и дизайна ме кефи....хондата екстериора ми е мн кеф, щото е агресивна много, интериора ми е малко простее и е захабен освен тнва, но пък хонда си е яка марка, за разлика от фиат, което си е като фв, но пък купето е доста дизайнерско, особено интериора, най-много ми харесва интериора на фиат купе от тея 3-те, но пък и ше харчи много, поне от хондата със сигурност ше е 3-4 литра отгоре
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа 145, хонда сивик купе или фиат купе
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: алфа 145, хонда сивик купе или фиат купе
абс. лично мое мнение - бягай от фиат-а.
Аз така се чудех между подобна Хонда, 3-ка и ... алфонс(от подписа)
В 3-ката не се събрах - не, че съм дебелпортативни са...
Хондата беше пълно дръво отвътре ... па и климатика немаше и взех алфонсо ... и се убих от ремонти - пълно щастие нема.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
-
И аз гледах сивиците ама като седнах вътре и видех таблото и големия геврек и не ми ареса ич. Алфата вътре е мнооо по яка(според мен де) а външно според може да се по спори коя е по агресивна.
В крайна сметка стара кола е котка в торба, така че взимай нещо което е читаво за да нямаш проблемите на Владу98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Те пък хонда щото са като ферари! Купето няма много общо с фиат, правят го на друго място. Това за изработката. Иначе с това 1.5 на хонда трее си земеш нещо там не се сърди човече, черен петър. Щото докато тръгне ше ти е скучно. От тия 3те най ще върви 145цата (2.0ТС), но пък купето има фасон много.Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoТе пък хонда щото са като ферари! Купето няма много общо с фиат, правят го на друго място. Това за изработката. Иначе с това 1.5 на хонда трее си земеш нещо там не се сърди човече, черен петър. Щото докато тръгне ше ти е скучно. От тия 3те най ще върви 145цата (2.0ТС), но пък купето има фасон много.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
-
Първоначално публикувано от vladuПървоначално публикувано от NasoТе пък хонда щото са като ферари! Купето няма много общо с фиат, правят го на друго място. Това за изработката. Иначе с това 1.5 на хонда трее си земеш нещо там не се сърди човече, черен петър. Щото докато тръгне ше ти е скучно. От тия 3те най ще върви 145цата (2.0ТС), но пък купето има фасон много.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от vladuПървоначално публикувано от NasoТе пък хонда щото са като ферари! Купето няма много общо с фиат, правят го на друго място. Това за изработката. Иначе с това 1.5 на хонда трее си земеш нещо там не се сърди човече, черен петър. Щото докато тръгне ше ти е скучно. От тия 3те най ще върви 145цата (2.0ТС), но пък купето има фасон много.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
-
Първоначално публикувано от vladuмерси за оптимизма ... странно как се сетих за мойто корито0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
мерси за мненията....за момента купето ми е фаворит, но почнах да обмислям и варианта за още 2000 отгоре и ГТВ - има една червена в мобилето, даже в квартала ми е тука, може да я погледна днес....малко ше остана без пари за бензин после, ама мн ме кефят тея коли'99 Alfa 145 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Vladkataако взимаш хонда търси VTEC.
внимавай с купето/фиат/ да не се впуснеш в приключение
ако искаш да се наслаждаваш на добър интериор /за разлика от сивика/ взимай 145та. за 2.0 ТС нема кво да се казва - сядаш и настъпваш
УспехEx: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от vladuмерси за оптимизма ... странно как се сетих за мойто коритоEx: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
-
нещо мноо страх от фиата бе хора що така
Фиат купе е мноо готин автомобил-а и не самао купетоMitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex
Comment
Comment